Referenties

Auto Wichert Hamburg

Het VM-3000-spraakalarmsysteem dat door onze partner Mediasystem werd geïnstalleerd in de Audi-terminal van Auto Wichert in het noorden van Hamburg zorgt sinds februari 2015 voor een optimale veiligheid in geval van nood.

In de hoge ontvangsthal zorgen plafondluidsprekers van het type F-2852C voor een grote stralingshoek en daardoor voor een optimale spraakoverdracht, ondanks het feit dat er sprake is van een slechte akoestiek in de ruimte. Daarnaast werden de verkooppunten, bureaus en aangrenzende ruimtes uitgerust met PC-245AB-EB-plafondluidsprekers en BS 250AB-EB-wandluidsprekers. Naast de automatische spraakaankondiging door het TOA-spraakalarmsysteem VM-3000 is het in geval van nood mogelijk om het brandweeralarm handmatig te activeren via de noodoproeppost RM-300MF, systeemoproeppost RM-200M of via de uitbreidingsversterker VM-3360VA. Bovendien installeerde Mediasystem acht uitbreidingsversterkers van het type VM-3360. De geïntegreerde noodstroommanager VX-2000DS garandeert het vereiste vermogen van de versterker, zelfs bij stroomuitval.

De uitgebreide systeemoplossing is bovendien ideaal voor de permanente overdracht van achtergrondmuziek en ondersteunt zo de klantvriendelijke en professionele uitstraling van Auto Wichert.