ISE 2019

TOA zal van 5 tot 8 februari op de ISE2019 te Amsterdam geïntegreerde oplossingen presenteren voor professioneel geluid in openbare gebouwen, evenementenlocaties, kantoren en productiefaciliteiten. Hun nieuwste technische innovaties, evenals jarenlange ervaring, maken het dat de nieuwe producten van TOA eenvoudig kunnen worden geïntegreerd met bestaande systemen en componenten.

TOA's Digital Wireless System D5000

Genomineerd voor de InAVation Award 2019

In de categorie "Large Venue Presentation" strijd onze D5000-serie mee voor de "InAVation Award 2019". Om de prijs te winnen hebben we uw hulp nodig! De winnaar wordt bepaald door voorkeursstemmen van dealers, consultants en installateurs.

Volg de onderstaande link en stem nu op de D5000.


Systeemintegraties voor een breed scala aan toepassingen

Op de ISE 2019 zal TOA zijn kracht presenteren om op verschillende vlakken te kunnen integreren tot een complete oplossing.

Uw wensen zijn ingewikkelder dan gesproken woord ontruiming, omroepsystemen en Intercom afzonderlijk. Een moderne benaderingen bij het uitdenken vereisen een slimme combinatie van al deze componenten. TOA levert precies deze systeemintegratie met al zijn synergieën - van één leverancier en altijd met de gebruikelijke kwaliteit en levensduur van TOA's producten.

We laten u graag de integratie mogelijkheden zien van TOA met onze nieuwste producten onder het genot van een kopje koffie. Bezoek ons op stand 7-N205 in hal 7 tijdens de ISE 2019 van 5 tot 8 februari.

Weet je al zeker dat je naar de ISE wilt komen? U kunt onze uitnodigingscode gebruiken en de ISE gratis bezoeken.

Invitation Code: 706584     Registration at: www.iseurope.org/myise/