Over ons

Onze bedrijfstakken staan voor onze competentie.

TOA werd in 1934 in de Japanse stad Kobe opgericht. Vandaag blikken we terug op tachtig jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en internationale verkoop van talrijke producten op het gebied van geluidsversterking. Daarbij wordt door onze jarenlange ervaring steeds de kwaliteit en hoge betrouwbaarheid van onze producten gegarandeerd.

We bieden hoogwaardige producten aan die voldoen aan de complexe behoeftes van ons bedrijf, en dat voor maar liefst zeven productgebieden, nl. spraakalarmsystemen, intercomsystemen, luidsprekers, ProSound-systemen, distributie en draadloze microfoon- en conferentiesystemen.


Onze filosofie.

De basis van onze ondernemingsfilosofie wordt gevormd door drie vertrouwensprincipes die ons voortdurend begeleiden in ons werk.
 

Absoluut vertrouwen van onze klanten in al onze producten.

Kortom: “Wij leveren kwaliteit”. Kwaliteit is het resultaat van passie, komt vanuit het hart en staat bij ons steeds op de eerste plaats. Om het vertrouwen van onze klanten te winnen en te behouden, ontwikkelen we producten die hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam zijn.
 

Absoluut vertrouwen van onze partners bij het zakendoen.

Oftewel: “Wij houden ons aan onze beloftes”. Dat is waar het bij dit vertrouwensprincipe om draait. Absoluut vertrouwen kan namelijk alleen worden bereikt als zakelijke afspraken worden nagekomen. En dat doen we. Waar het ook om gaat.
 

Absoluut vertrouwen van onze medewerkers in hun werk.

Dat betekent: “Wij bevorderen open communicatie”. Een open managementbeleid is naar onze mening de beste manier om onze prestaties voortdurend te verbeteren. Dat geldt zowel voor het management als voor medewerkers.