Persbericht


Nieuwe directie voor TOA Electronics Europe GmbH

Aan het begin van het jaar 2019 heeft TOA Electronics Europe GmbH een wijziging in het management doorgevoerd. De heer Wolfgang Pein heeft de heer Toshio Sakata vervangen als Managing Director en is nu hoofdverantwoord voor de EMEA-regio, evenals voor de verkoop in Polen en de DACH-regio. Toshio Sakata, met zijn jarenlange ervaring als bestuurder, blijft deel uit maken van het managementteam en zal alle activiteiten in Rusland blijven leiden. In Frankrijk is de heer Charlet Dadoun, na jaren de taken van directeur voor zowel de franse vestiging als TOA Electronic Europe op zich genomen te hebben, met pensioen. Deze taken worden overgenomen door de heer Volker Scheid. Voorheen Export Sales Manager binnen TOA. Hij wordt naast Frankrijk, tevens verantwoordelijk voor de Benelux. 

 

"Het nieuwe leiderschap wordt volledig gekenmerkt door continuïteit aan de ene kant en vernieuwing aan de andere kant", legt Wolfgang Pein uit. "TOA Corporation stuurt meestal een Japanse directeur naar haar dochtermaatschappijen, bij TOA Electronics Europe GmbH breken we met dit patroon - zeer bewust en opzettelijk." Door de positie van Managing Director over te dragen aan een ingezetene uit Europa, versterkt het bedrijf de nabijheid van haar klanten - en vertrouwt niettemin op de internationale oriëntatie van TOA Electronics Europe GmbH, aangezien het nieuwe management kan putten uit een jarenlange ervaring in de hele EMEA-regio.

 

Al met al is het topmanagement aanzienlijk verjongd en heeft het de basis gelegd voor optimaal succes in de toekomst – een soliede basis vanwaar de verder groei kan worden uitgebouwd. In het bijzonder beschouwt Wolfgang Pein zijn werknemers als een garantie voor de gezonde groei van het bedrijf:

"TOA Electronics Europe GmbH groeit gestaag en duurzaam, ons succes vormt de gezonde basis voor de verdere uitbreiding van onze activiteiten, bijvoorbeeld door training van personeel in verkoop en productbeheer - we staan ​​dus voor de toekomstige taken van de industrie: AI , IoT en CyberSecurity. We blijven waarde hechten aan onze werknemers die zorgdragen voor het succes bij TOA, optimaal zijn opgeleid en gekwalificeerd zodat ze kunnen doorontwikkelen in hun vaardigheden en hun positie binnen het bedrijf. Dit vertrouwen in onze expertise is de basis voor het samenwerken met onze klanten en distributeurs. Dit principe is van toepassing op de hele TOA Corporation wereldwijd en heeft ons gebracht waar we nu staan. Ook in de toekomst zal dit een belangrijke rol blijven spelen. "


Het nieuwe management van TOA Electronics Europe GmbH van links naar rechts: Toshio Sakata, Wolfgang Pein, Volker Scheid

Uw perscontact


Heeft u vragen over dit persbericht of heeft u meer informatie nodig?

Onze Marketing-Team helpt u graag en adviseert u.