Persbericht


Het bieden van veiligheid en ondersteuning door middel van aankondigingen met een uitstekende verstaanbaarheid

Oproepsystemen op luchthavens zijn in de eerste plaats bedoeld om passagiers geïnformeerd / op de hoogte te houden en gerust te stellen. In samenwerking met AviaVox biedt TOA nu de mogelijkheid om geautomatiseerde spraakaankondigingen te genereren met een unieke spraakverstaanbaarheid door middel van gebruik te maken van het EN 54-gecertificeerde spraakalarmsysteem / gesprokenwoord ontruimingssysteem VX-3000 combinatie met de AviaVox intelligente aankondigingssystemen. Met zijn brede assortiment luidsprekers van hoge kwaliteit garandeert TOA de nog altijd voortreffelijke spraakverstaanbaarheid van deze aankondigingen, zelfs in de uitdagende akoestiek van brede en overvolle ruimtes die voor luchthavens gelden.

Met zijn unieke fonematische technologie is AviaVox in staat om volledig natuurgetrouwe aankondigingen in een groot aantal talen te genereren. In feite kan de kwaliteit van deze aankondigingen, hoewel gecreëerd door een software, niet worden onderscheiden van een goedgetrainde menselijke spreker.

Het systeem is verbonden met de operationele database van de luchthaven en ontvangt voortdurend updates van de vluchtstatus. In overeenstemming met het individuele luchthaven-aankondigingsbeleid activeren deze updates automatisch gegenereerde aankondigingen die vervolgens worden verspreid door de VX-3000 - met alle voordelen die horen bij de mogelijkheden van het vlaggenschipproduct van TOA zoals adressering van specifieke zones, prioritering van aankondigingen en het bieden van comfort en sfeer door middel van achtergrondmuziek.

De flexibele en evolutieve IP-gebaseerde systeemarchitectuur van de VX-3000 biedt maximaal een nominaal uitgangsvermogen van 320 kW. Dit maakt het geschikt voor luchthavens van klein tot groot, met maximaal 2560 zones en 1280 externe microfoons. De toevoeging van de VX-3308WM – TOA's nieuwe alles-in-een spraakalarmsysteem / gesprokenwoord ontruimingsysteem - maakt het gebruik ervan zelfs op kleine en afgelegen locaties mogelijk.

Dr. Thomas Schäfers, Manager Productmanagement van TOA Electronics Europe, verklaart:

"Dankzij de samenwerking met AviaVox kunnen we de voordelen van geautomatiseerde spraakberichten op luchthavens combineren met een geavanceerd gesprokenwoord ontruimingssysteem / spraakalarmsysteem en omroepinstallatie om een nieuwe standaard te stellen als het gaat om veiligheid en comfort op luchthavens."


Uw perscontact


Heeft u vragen over dit persbericht of heeft u meer informatie nodig?

Onze Marketing-Team helpt u graag en adviseert u.