"We supply sound, not equipment."

Trouw aan ons motto, hebben wij het bij TOA tot onze missie gemaakt om onze klanten niet alleen hoogwaardige apparatuur te leveren, maar vooral ook eersteklas geluid. Of het nu gaat om scholen, concerthallen, luchthavens of stadions − onze soundsystemen maken het leven van miljoenen mensen veiliger en aangenamer.

Dit zou niet mogelijk zijn zonder sterke medewerkers.

Wij bieden iedereen de mogelijkheid om zijn of haar carrière bij TOA mede vorm te geven, en zich op professioneel en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Daarom zoeken wij mensen die een passie hebben voor eersteklas geluid en actief willen meewerken aan de toekomst van onze onderneming.Wie we zoeken.

Onze oprichter Tsunetaro Nakatani beschreef de ideale TOA-medewerker als volgt:

  1. Iemand met een gevoel voor moraal en verantwoordelijkheid voor zijn eigen werk, die bovendien van zijn/haar job houdt en van de vruchten die zijn/haar inspanningen opleveren.

  2. Iemand die de zaken bekijkt vanuit een internationaal perspectief en er rotsvast van overtuigd is dat zware concurrentie altijd een stap vooruit betekent. En iemand die alles in het werk stelt om succesvol te zijn in deze concurrentie.

  3. Een bescheiden, vriendelijk persoon met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid die anderen ook zonder veel druk kan overtuigen van zijn/haar mening.

  4. Iemand met een groot gevoel voor wat goed is en met een rationele kijk op het leven.

  5. Een familiemens die zijn/haar gezondheid en verstand koestert.

Herkent u zich hierin en bent u ook gepassioneerd voor wat u doet? Denkt u dat we een goede match zijn?

Bekijk dan onze actuele vacatures eens of solliciteer op eigen initiatief.


Wij kijken uit naar uw reactie!

TOA-oprichter Tsunetaro Nakatani

Wat we bieden.

Onze aantrekkelijke diensten op een rijtje.

Een werkgelegenheidsperspectief op lange termijn
Wij streven ernaar om op lange termijn met onze medewerkers samen te werken − als u dat wilt zelfs uw hele beroepsleven lang!

Dé kans op internationale samenwerking
Afhankelijk van uw taak en afdeling hebt u bij TOA de mogelijkheid om in internationale teams samen te werken. 

Ontplooiings- en nascholingsmogelijkheden
Wij ondersteunen u bij uw individuele carrièreplanning. Door persoonlijke gesprekken en onze jaarlijkse “medewerkersdialoog” helpen we u bij het plannen en realiseren van uw carrière bij TOA. We willen dat onze medewerkers al hun talenten inzetten.

Voordelen
Bijvoorbeeld workshops, de balans tussen werk en privéleven in de vorm van variabele werkuren en een flexibele overurenregeling, evenementen, wifi, gratis drankjes, bedrijfsgezondheidsmanagement en nog veel meer!


Hebben we uw interesse gewekt? Solliciteer dan nu bij ons!