Audio-oplossing voor grote gebouwen

Safety, Public Address and integrated audio solution

In today’s challenging times where we have to define a new normal in crowded places, we have to find new ways of communication and interaction with each other as well as of broadcasting of customer centered information.

Geïntegreerde audio-oplossing voor grote gebouwen door TOA / Sittig

Dankzij de TOA / Sittig oplossing zult u manuele en automatische aankondigingen kunnen doen, die ofwel manueel door uw personeel, ofwel automatisch door het OCC kunnen worden geactiveerd.

Zowel standaard PA aankondigingen als nooduitzendingen zullen snel en accuraat worden beheerd dankzij de naadloze interconnectie van de TOA / Sittig oplossing.

Deze schaalbare, volledig geïntegreerde oplossing biedt u direct de mogelijkheid om grote groepen mensen of geselecteerde groep personen op een bepaalde locatie, waardoor u in staat bent de relevante informatie alleen te communiceren in de gebieden van het gebouw waar en wanneer dat nodig is.

Deze eersteklas oplossing biedt bedieningsgemak, flexibiliteit, veelzijdigheid en zal bijdragen aan de verbetering van de algemene klantenervaring.


Belangrijkste uitdagingen bij het benaderen van klanten en audio-oplossingen in grote complexe gebouwen

Er is een verscheidenheid aan uitdagingen die je kunt tegenkomen bij het implementeren van audio-oplossingen in grote en complexe gebouwen.

Naast de architectuur van grote complexe gebouwen, die op zichzelf (moderne of oude infrastructuur met verschillende materialen, hoge plafonds en grote open ruimten) al een uitdaging vormt op het gebied van akoestisch ontwerp, volgen hier enkele voorbeelden van uitdagingen waarmee u te maken kunt krijgen bij uw audio-oplossing in grote gebouwen.

Dankzij de combinatie en integratie van onze beide technologieën TOA / Sittig, zijn wij in staat u aangepaste oplossingen te bieden voor al de verschillende uitdagingen waarmee u geconfronteerd kunt worden.

 

Hoe de TOA / Sittig integratie werkt

Sittig's PAXGuide systeem is een uitbreiding voor de TOA public address oplossingen. In combinatie leveren de systemen hoge kwaliteit handmatige en geautomatiseerde aankondigingen op luchthavens, treinstations, industriële faciliteiten en elk ander groot complex gebouw waar u Audio Oplossingen nodig zou kunnen hebben.

De TOA / Sittig Audio Oplossing biedt u volledige flexibiliteit omdat het kan worden gekoppeld aan alle reeds bestaande PA-apparatuur en dankzij de verbinding met de OCC Centrale Database, perfect kan worden geïntegreerd met alle andere ondersteunende apparatuur (bijv. CCTV) in uw gebouw.

De oplossing die wij u bieden is multifunctioneel: u kunt niet alleen gerichte informatieve mededelingen uitzenden om klanten gerust te stellen en in geval van nood tijdig de juiste boodschap in de juiste taal uitzenden om hen veilig te houden, maar u kunt onze audio-oplossing ook gebruiken om een aangename sfeer te scheppen door andere inhoud (bijv. muziek) in dezelfde hoge kwaliteit uit te zenden.

Ter confrontatie met het onbekende van een post-pandemische wereld en steeds veranderende verwachtingen van klanten, biedt de TOA / Sittig Audio Solution u een constante kwaliteit en zal blijken een investering voor de toekomst te zijn. Dankzij haar veelzijdigheid zal onze gecombineerde oplossing ertoe bijdragen dat u het vertrouwen van uw klanten terugwint door hen een goed geïnformeerd en veilig gevoel te geven zonder hun algehele ervaring te belemmeren dankzij de mogelijkheid om op strategische plaatsen achtergrondmuziek uit te zenden.

Met de TOA / Sittig oplossing bent u in staat om de juiste informatie op het juiste moment, op de juiste plaats, in de juiste taal en in hoge kwaliteit te leveren.

 


 

Geïntegreerde oplossing: Alles-in-één systeem voor PA, veiligheid en uitstekend geluid

Sinds de oprichting in 1934 als fabrikant van commerciële en professionele audioapparatuur is TOA uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers ter wereld van commerciële Public Address apparatuur die binnen de branche synoniem is geworden voor kwaliteit.

TOA verbetert voortdurend zijn technologische mogelijkheden op gebieden zoals akoestiek, graphics en netwerken en ontwikkelt innovatieve producten om zijn klanten de ultieme geluidsprestatie en gemoedsrust te bieden.

Dankzij 29 vestigingen en een sterk netwerk van lokale gecertificeerde partners kan TOA haar klanten de beste ondersteuning geven in meer dan 120 landen over de hele wereld.

Publieke veiligheid:Met onze producten houden we mensen veilig, zodat ze met een gerust hart van hun dagelijks leven kunnen genieten.

Publieke communicatie: Onze producten en oplossingen zorgen voor een gemakkelijkere en comfortabelere communicatie in verschillende toepassingen.

Ontwerpen van openbare ruimten: van alledaags genot tot buitengewone evenementen. Wij bieden akoestische oplossingen die uitzonderlijke geluidservaringen creëren.

Kernproducten voor uw geïntegreerde audio-oplossing

  • Geïntegreerde gesproken woord ontruimingssystemen / Public Address Beveiliging door flexibele systemen met uitstekende spraakverstaanbaarheid sinds 1969
  • Intercomsystemen Eenvoudige, decentrale, betrouwbare en comfortabele communicatie in het dagelijks leven - Veiligheid bij gevaar
  • Commerciële audio Hoge geluidskwaliteit voor restaurants
    en winkels sinds 1934

 


Sittig is een AAS (Automated Announcement System)-expert - aan uw zijde als standaardoplossingen hun grens bereiken

Sinds 1987 heeft het familiebedrijf zich gespecialiseerd in individuele oplossingen waar standaard systemen hun grenzen bereiken. Al meer dan 20 jaar richt de Duitse marktleider voor automatische aankondigingssystemen op luchthavens zich op de digitalisering van audiogegevens.

Alle grote Duitse luchthavens, maar ook internationale klanten (zoals Sydney Trains of Zurich Airport) vertrouwen op het PAXGuide-systeem van Sittig. Het PAXGuide-systeem levert spraakgegevens van hoge kwaliteit, ideaal voor veeleisende locaties zoals luchthavens, treinstations, winkelcentra en industriële faciliteiten.

Het IP-gebaseerde PAXGuide systeem is modulair ontworpen om zich perfect aan te passen aan de behoeften van de klant. Door gebruik te maken van de bestaande IT-infrastructuur is het systeem zeer flexibel en past het zich aan verschillende eisen van de klant aan. Het systeem biedt een breed scala aan functies (modules): moderne web-gebruikersinterfaces voor verschillende use-cases, zoals de PAXpaging Module voor handmatige en geautomatiseerde aankondigingen voor elke locatie of de PAXgate Module voor het automatiseren van het boarding-proces op luchthavens.

Verschillende spraakmodules, zoals een van de beste text-2-speech engines op de markt of de op mensen gebaseerde prompt speech module, garanderen maximale flexibiliteit voor elke vereiste met de hoogste kwaliteit. Aanvullende modules, zoals interfaces voor camerasystemen, zorgen voor een maximale automatisering van het systeem.

PAXGuide kan de TOA VX-3000 naadloos verbinden met andere omroepsystemen om de klant een uniform beheerplatform te bieden voor handmatige en geautomatiseerde aankondigingen. Het systeem maakt het dus mogelijk om aankondigingen te doen over verschillende public address systemen heen, tot aan een enkele luidsprekerlijn.

 

PAXGuide Cloud

Het PAXGuide-systeem is ook beschikbaar als een op de cloud gebaseerd en slank automatisch aankondigingssysteem, speciaal ontworpen voor kleine luchthavens, treinstations, industriële faciliteiten en winkelcentra. PAXGuide Cloud zorgt voor maximale flexibiliteit en minimaal onderhoud door de serverprestaties te decentraliseren en de hardwarekosten te minimaliseren.


 

Geïntegreerde TOA / Sittig Audio Oplossing: Gebruikssituaties

➜ Luchthavens en treinstations

>

 

Winkelcentra en industriële voorzieningen


Persoonlijk contact is erg belangrijk voor ons

TOA Benelux

Mocht u vragen hebben, dan vernemen we die graag.

br>

Wij nemen graag zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geef ons een seintje: +31(0)306377499

Of schrijf ons:

solution[at]toa-eu.com

We supply sound, not equipment.