Geïntegreerde audio-oplossingen - perfect afgestemd op uw zakelijke behoeften


We supply sound, not equipment.
TOA biedt wereldwijd innovatieve producten en hoogwaardige diensten aan als gespecialiseerde fabrikant op het gebied van geluidsoplossingen. Dr. Sound belichaamt het imago, de strategie en de waarden van TOA en staat achter onze slogan: We supply sound, not equipment.Het is ons doel om eersteklas geluid te leveren om de ideale akoestische oplossing te vinden voor elk van uw projecten.Wij leveren oplossingen voor uitstekend geluid, niet alleen apparatuur.


TOA - een professionele organisatie die geluid in de samenleving verbetert.
Met haar oplossingen draagt TOA bij aan een samenleving waarin mensen zich gerustgesteld, geïnformeerd en ontspannen kunnen voelen. Ons bedrijfsinitiatief "Smiles for the Public" zet klanten op de eerste plaats en biedt de beste service om hun leven veilig en plezierig te maken - en hen te laten glimlachen.

Ervaring en jarenlange knowhow
Opgericht in 1934, profiteren wij van meer dan 85 jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en distributie van talrijke producten en systemen om de audio-oplossing te bieden die perfect past bij de eisen van uw industrie. Onze systemen draaien op duizenden verschillende plaatsen, zoals scholen, concertzalen, winkelcentra, wolkenkrabbers, luchthavens, ziekenhuizen en sportstadions. Daarbij staat onze jarenlange know-how garant voor bewezen kwaliteit en de grootst mogelijke gemoedsrust.

 

 

Oplossingen per branche

Onderwijsinstellingen

Gebedshuizen

Vervoer

Detailhandel & Restaurants

Sport- & Vrijetijdslocaties

Gezondheidszorg

Hotels en Conferentiecentra

Grote Gebouwen

Buiten

Security Poles

 

Oplossing per toepassing

 

Alles-in-één oplossing: IP-gebaseerd, geïntegreerd, schaalbaar, flexibel en betrouwbaar.
Onze systemen integreren en sluiten naadloos op elkaar aan om te zorgen voor veiligheid, informatie, communicatie en geluidsontwerp - in noodgevallen of voor comfortabel dagelijks gebruik.

 

VEILIGHEID - gesproken woord ontruimingssystemen

TOA is wereldwijd één van de toonaangevende bedrijven voor gesproken woord ontruimingssystemen die EN54 gecertificeerde systemen levert voor beveiliging en veiligheid in geval van nood.

Samen met onze EN54 gecertificeerde luidsprekers voldoen onze gesproken woord ontruimingssystemen aan de wettelijke eisen om een veilige evacuatie te garanderen in geval van nood. De TOA gesproken woord ontruimingssystemen zijn betrouwbaar, schaalbaar, IP-gebaseerd en energiebesparend en combineren alle belangrijke functies voor Public Address en gesproken woord ontruiming in één enkel systeem, ongeacht de omvang of complexiteit hiervan.

Verken onze producten voor gesproken woord ontruimingssystemen

INFORMATIE - Oproepsystemen

Intelligente Aankondigingen op de juiste tijd en plaats verbeteren de klantervaring. Een geïnformeerde klant is een ontspannen klant.

Het snel, begrijpelijk en efficiënt communiceren van belangrijke informatie is van vitaal belang in drukke openbare ruimten waar grote aantallen mensen in een duizelingwekkend tempo komen en gaan. De aankondigingen en andere vormen van audiobegeleiding die in deze ruimtes worden gebruikt, zijn essentieel om mensen te helpen hun weg te vinden in deze ruimtes met een minimum aan stress. TOA combineert technologieën voor Informeren en Communiceren op unieke en originele manieren om informatiecommunicatiesystemen te creëren die steeds rijker zijn aan voorzieningen en gemak.
Ontdek onze producten : Versterkers - Mixers - Microfoons - Luidsprekerss - Draadloze Systemen

 

SOUND DESIGN - Commercieel audiosysteem

Discrete achtergrondmuziek (BGM) met uitstekend geluid en hoogwaardige voorgrondmuziek (FGM)

In veel opzichten is de juiste akoestiek een belangrijke factor bij het creëren van een unieke sfeer in openbare gelegenheden zoals winkels, restaurants of bars. Muziek creëert immers - net als licht, architectuur en binnenhuisarchitectuur - een onderscheidende omgeving waarin u uw producten optimaal kunt presenteren en dit kan de bezoektijd en de bezoekfrequentie van uw klanten aanzienlijk verhogen. Muziek is een van de belangrijkste factoren om de klantervaring te verbeteren.

Ontdek onze producten : Versterkerss - Mixer - Microfoons - Luidsprekers - ProSound

 

COMMUNICATIE - Intercom- & Conferentiesystemen

Intercom : Betrouwbare en handige 2-weg communicatie voor noodgevallen en dagelijks gebruik.

TOA's unieke IP Intercom Systemen zijn geïntegreerde audio communicatie systemen die gebruik maken van packet audio technologie over het IP netwerk om snelle, accurate en gemakkelijke communicatie te bereiken met optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Toepassingen variëren van conversatie, paging omroep en BGM omroep tot noodoproepen en oproep, audio triggering en andere beveiligingsfuncties.

Conferentie- en Boardroom-communicatiesystemen met helder geluid als natuurlijke conversatie.

Ontdek onze producten : Intercomsystemen - Conferentiesystemen - Microfoons - Draadloze systemen


 
 

KRIJG UW OPLOSSING OP MAAT

* Gelieve dit veld in te vullen