Referenties

Meliã Budva-Petrovac, Petrovac, Montenegro

Onze partner in Montenegro, Koving, realiseerde de integratie van een VX-3000 systeem voor het 5-sterren hotel "Meliã Budva-Petrovac" in de stad Petrovac, Montenegro, dat deze zomer werd ingehuldigd.
Meliã Budva, zoals het hotel zal worden genoemd, heeft 114 kamers, zwembaden, een kinderclub en diverse restaurants. De Spaanse Meliã International Hotelketen beheert momenteel 374 hotels in 40 landen op 4 continenten onder de merken Meliã, Gran Meliã, Paradisus, Innside by Meliã, TRYP by Wyndham, Sol en Club Meliã.
Het TOA-systeem is voorzien van semafoon-, achtergrond- en gesproken woord ontruimingsfuncties, evenals entertainmentluidsprekers voor het restaurant- en zwembadgedeelte en tuinluidsprekers voor de buitenruimte. Door gebruik te maken van de ZM-9003 afstandsbedieningspanelen kunnen verschillende audiobronnen worden geselecteerd voor de lokale gebieden door het hotelpersoneel.
De zones werden verdeeld in een algemene paging- en gesproken woord ontruimingszone in de hotelgangen en parkeerplaatsen, en verschillende BGM-zones zoals de zwembadzone, patio en restaurant.