Referenties

Quality & Comfort Hotel São Caetano

In oktober 2016 opende de hotelketen Atlantica een nieuw Quality en Comfort Hotel in São Caetano. Beide hotels bieden op het “Espaço Ceramica”-terrein zowel voor zakenreizigers als voor toeristen een goede verbinding met de hoofdstad São Paulo en een zeer goede infrastructuur. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een bezoek te brengen aan het tegenoverliggende winkelcentrum met bioscopen, restaurants, banken en verschillende shops.

Het Comfort Hotel São Caetano beschikt over 178 kamers, verdeeld over vijftien etages. Een deel van die kamers biedt een panoramisch uitzicht over de hele stad. Bovendien zijn vijf hotelkamers voor rolstoelgebruikers en mensen met een lichamelijke beperking ingericht. Het evenementenbereik omvat drie verschillende vergaderruimtes die geschikt zijn voor sociale en zakelijke evenementen, conferenties en trainingen. Bovendien beschikt het hotel over een fitnessruimte voor de gasten.
Het door AUTOBRAS geïnstalleerde VX-2000-spraakalarmsysteem bevindt zich in verschillende hotelruimtes, zoals in de lobby, restaurants, fitnessruimte en liften. Het geïnstalleerde systeem zorgt in combinatie met de RM-200M-systeemoproepposten, digitale mixer M-9000M2, verschillende versterkers en PC-648R-plafondluidsprekers, dagelijks voor een comfortabele sfeer, 24 uur per dag. Het spraakalarm is bovendien aangesloten op het brandalarmsysteem. In geval van nood wordt de achtergrondmuziek onderbroken en wordt een automatische gevarenaankondiging afgespeeld. De geïnstalleerde reserveversterker wordt automatisch ingeschakeld bij eventuele functiestoringen.

Door het gebruik van een spraakalarm- en geluidsversterkingssysteem van TOA wordt in beide hoteltorens steeds de veiligheid en het comfort van alle hotelgasten en medewerkers gewaarborgd.