Over ons

Onze bedrijfstakken staan voor onze competentie.

TOA werd in 1934 in de Japanse stad Kobe opgericht. Vandaag blikken we terug op tachtig jaar ervaring in onderzoek, ontwikkeling en internationale verkoop van talrijke producten op het gebied van geluidsversterking. Daarbij wordt door onze jarenlange ervaring steeds de kwaliteit en hoge betrouwbaarheid van onze producten gegarandeerd.

We bieden hoogwaardige producten aan die voldoen aan de complexe behoeftes van ons bedrijf, en dat voor maar liefst zeven productgebieden, nl. spraakalarmsystemen, intercomsystemen, luidsprekers, ProSound-systemen, distributie en draadloze microfoon- en conferentiesystemen.

We supply sound, not equipment.


Onze productgebieden


 

Gesproken alarmsystem

Veiligheid door flexibele systemen met uitstekende spraakverstaanbaarheid

Openbare gebouwen moeten veilig zijn, zowel in het dagelijks leven als in noodsituaties. Communicatiesystemen spelen een centrale rol bij het leveren en coördineren van een veilige beveiligingsstructuur, omdat zij communicatie- en crisismanagementprocessen aanzienlijk ondersteunen en versnellen.

Ons gamma beveiligingsproducten, dat speciaal is ontwikkeld voor openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, treinstations, luchthavens, overheidsinstanties, hotels, restaurants en winkels, omvat een geïntegreerd alarm- en communicatiesysteem.

 

 

 

 

Intercomsystemen

Eenvoudige, comfortabele communicatie in het dagelijks leven - Veiligheid in geval van gevaar

TOA loopt al jaren voorop bij de ontwikkeling van de meest innovatieve technologie op het gebied van nood- en gevaaroproepsystemen (EDRS). In geval van nood moet een intercomsysteem in elke omgeving betrouwbaar waarneembaar zijn - zelfs als het luid en onrustig is. Ons geïntegreerd systeem kan zowel in een alledaagse omgeving worden gebruikt voor betrouwbare algemene communicatie als in een noodsituatie. De installatie van een TOA geïntegreerd systeem kan een echte meerwaarde betekenen voor projecten, terwijl de installatie-inspanning minimaal is. Voor moeilijke ruimtelijke omgevingen zijn onze intercomsystemen zuurbestendig, vandaalbestendig en kraanbestendig. De nieuwste netwerk- en interfacetechnologie maken TOA’s IP intercomsystemen flexibel en gedecentraliseerd.

 

 

Distributie

Audio voor restaurants en winkels

Lounge muziek, Jazz, klasssiek – het zijn vaak de eenvoudige en onzichtbare dingen, die een plezierige omgeving en atmosfeer creëren.

TOA geluidssystemen toveren een fantastisch geluid, gecombineerd met een fraai en tijdloos ontwerp en zijn eenvoudig in gebruik en toepassing.

 

 

 

Draadloze systemen

Heldere spraak en eenvoudig in gebruik

TOA’s draadloze microfoon oplossingen zijn ontwikkeld om de beleving in zowel klaslokalen, conferentiezalen, feestzalen, zittingszalen als in fitness studio’s, theaters en evenementenhallen, door hun helderheid, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid, zeer veelzijdig inzetbaar zijn en dat doen we al bijna 60 jaar!!

 

 

 

Professioneel Geluid

Uitstekende geluidskwaliteit maakt hoogwaardig geluid tot een belevenis

Het produceren van een rijk en goed gemixt geluid dat van elk concert een fantastische audio-ervaring maakt. TOA professioneel geluid is onze technologisch geavanceerde serie, ontworpen door professionals, voor professionals. Van het kleinste clubhuis tot het grote showpodium in een stadion, het is de professionele apparatuur die de muziek in de waarste zin van het woord tot leven laat komen.

 

 

Conferentiesystemen

Heldere stem maakt effectieve debatten en webconferenties mogelijk

Goede toespraken zijn alleen effectief als ze begrijpelijk, duidelijk en betrouwbaar worden overgebracht. Of het nu gaat om meertalige debatten, grootschalige vergaderingen, bedrijfsconferenties of met externe deelnemers via een telefoonverbinding - iedereen wil gehoord en vooral begrepen worden. TOA's conferentiesystemen zijn een uitstekende en succesvolle oplossing voor al uw behoeften op het gebied van vergaderruimtes en evenementen.

 


Onze filosofie.

De basis van onze ondernemingsfilosofie wordt gevormd door drie vertrouwensprincipes die ons voortdurend begeleiden in ons werk.
 

Absoluut vertrouwen van onze klanten in al onze producten.

Kortom: “Wij leveren kwaliteit”. Kwaliteit is het resultaat van passie, komt vanuit het hart en staat bij ons steeds op de eerste plaats. Om het vertrouwen van onze klanten te winnen en te behouden, ontwikkelen we producten die hoogwaardig, betrouwbaar en duurzaam zijn.
 

Absoluut vertrouwen van onze partners bij het zakendoen.

Oftewel: “Wij houden ons aan onze beloftes”. Dat is waar het bij dit vertrouwensprincipe om draait. Absoluut vertrouwen kan namelijk alleen worden bereikt als zakelijke afspraken worden nagekomen. En dat doen we. Waar het ook om gaat.
 

Absoluut vertrouwen van onze medewerkers in hun werk.

Dat betekent: “Wij bevorderen open communicatie”. Een open managementbeleid is naar onze mening de beste manier om onze prestaties voortdurend te verbeteren. Dat geldt zowel voor het management als voor medewerkers.